GEZONDHEID EN VEILIGHEID

Gezond springen

Springen bij TRIXS is niet alleen leuk, maar ook nog eens hartstikke gezond! Nóg meer redenen dus, om je een keertje op de trampoline te wagen.
Waarom is trampolinespringen zo gezond voor je?

Nou…

  • Springen op een trampoline zorgt voor extra zuurstof in je bloed. Hierdoor worden je bloedvaten vergroot en je bloedsomloop wordt verbeterd. De verbeterde bloedsomloop zorgt voor dat je je ontspannen voelt. De extra zuurstof zorgt er ook nog eens voor dat je longen en huid gezuiverd worden.
  • Springen op een trampoline zorgt voor een snelle calorieverbranding, is stressverlagend en het verhoogt je vitaliteit en mentale alertheid.
  • Springen op een trampoline draagt bij aan de ontwikkeling van je evenwicht, je motorische vaardigheden en je coördinatiegevoel.
  • Van springen op een trampoline word je soepeler en leniger.
  • Trampolinespringen is niet moeilijk: Iedereen kan springen op een trampoline! Ook voor personen met een beperking is het mogelijk en ook voor hen is het dus een leuke manier om aan je conditie te werken.
  • Tijdens het trampolinespringen worden je gewrichten en voeten minimaal belast.
  • Volgens de NASA (National Aeronautics and Space Administration) is trampolinespringen 68% effectiever dan joggen.

Daarom dus! Waar wacht je nog op?!
We zien je bij TRIXS!

GEZONDHEID-EN-VEILIGHEID

Veilig springen

Bij een indoor sportpark staat de veiligheid van bezoekers uiteraard centraal. Dat is de reden dat TRIXS veel heeft geïnvesteerd in een veilig trampolinepark. Dit is onlangs beloond met een certificaat van goedkeuring volgens het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen, een onafhankelijk keurmerk. Tevens zorgt TRIXS voor voldoende gekwalificeerd toezicht op en rond de trampolines.

Daarnaast heeft TRIXS duidelijke huisregels, veiligheidsvoorschriften en procedures. Voor het betreden van het park wordt een korte instructie gegeven. In de hal draait een instructiefilmpje. Er is cameratoezicht in de sporthal en alle TRIXS-masters en bedrijfsleiders zijn EHBO-geschoold.

foto-Certificaat

TRIXS ziet het creëren van een veilige en gezonde speelomgeving als haar belangrijkste taak. Waar TRIXS haar bezoekers wel op wil en moet wijzen is dat trampolinespringen een intensieve sport is, die kan leiden tot blessures. Voor deze eventuele gevolgen kan TRIXS niet aansprakelijk worden gesteld. TRIXS doet echter wel haar uiterste best om dergelijke gevallen te voorkomen.

Mocht je nog vragen hebben over de veiligheid en de veiligheidsregels bij TRIXS, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! TRIXS neemt graag de tijd om al je vragen te beantwoorden.

Nieuwsbrief


Schrijf je in voor de TRIXS-nieuwsbrief en ontvang als eerste alle kortingen en nieuwtjes in je mailbox!

* = verplicht veld

CONTACT

TRIXS
Veursestraatweg 280c
2265 CL Leidschendam

Klik hier voor de routebeschrijving

Heb je vragen over TRIXS?
Neem hier contact op.

info@trixs.nl
(070) 320 97 91